Sunday, November 13, 2016

Praktika 14/11 - Att kunna dansa på plats!

När vi funderar på vår repertoar så tänker vi ofta på hur vi ska kunna öka antalet olika figurer - eller hur? Men det finns andra möjligheter också att variera sig; som till exempel att ändra på steglängden från ståtliga kliv tills att utomstående ser knappt någon rörelse alls men paret känner att de dansar för fult. En annan möjlighet är att man utnyttjar den plats man står på utan att avancera framåt

Rubriken kommer från Ulla och Mattias, våra instruktörer på måndag och uppmanar oss att lugna vår framfart och ta vara på den plats vi är på!

Vet inte vad Ulla och Mattias har i tankarna för oss denna gång men här dansar dom och håller rätt så bra sin plats! Eller hur?  Efter det visar dom hur du kan gå framåt på pistan när trafikrytmen ställer det kravet på dig. (Det har vi haft träning på tidigare i höst!)


Vi syns väl på måndag!
kl.19 Lignagatan 6, Stockholm

1 comment:

  1. Din fina blogg går ej att överskatta , det är så tryggt och underlättar minnet att kunna repetera i enskildhet, gå tillbaka till dina videos och grunna på allt som vi fått lära oss på praktikan!

    ReplyDelete